Persverslag: M.P. Roette spreekt het land toe; 25 05 '20 (1)

Geachte Nederlandse onderdanen Ik heb het zwaar in deze zware tijden Het valt me ook zwaar wat ik allemaal moet zeggen tegen jullie, maar zoals u weet, het eerste scenario van maximale maatregelen zal gehandhaafd worden, volgens ons éénentwintigste plan Ik ga u een aantal dingen vertellen waar we ons van bewust moet blijven, want als we dat niet doen, dan gaat het onvermijdelijk verkeerd Dus het eerste wat ik u wil geen vertellen straks zijn de maatregelen betreffende de cojona Daarna zal ik iets over de cijfers toelichten Vervolgens wat economische gevolgen hiervan en daarna,- ouders let goed op, – wil ik u even verzoeken om de kamer te verlaten zodat ik met uw kindjes alleen kan zijn Punt één op onze agenda: de cojona maatregelen De cojona maatregelen zoals ze zijn blijven van kracht, alleen ze zullen natuurlijk worden versterkt,… verstrengd Allereerst de 1,5 meter maatregel, die wordt verhoogd naar 1,99 meter Het plan was om op 1 juni de horeca open de laten gaan en nog meer versoepelingen toe te passen Dat moeten we helaas aflasten Dat is heel goed voor ons, want anders zal het fout gaan met ons land Het vag-gen, het 4-rus moet gestopt worden Het vag-gen, zoals jullie weten ligt al op de planken, maar we kunnen dat nog niet inzetten. Maar het vag-gen gaat er natuurlijk binnenkort komen, als we hebben bedacht hoe het precies toegedeeld en toegediend gaat worden We hebben daar speciale wetten voor verandert, o.a. dat u gedwongen kunt worden om gevag-gineerd te worden de mensen zullen, als u niet vrijwillig komt opdraven, aan de deur langskomen met de benodigde politie natuurlijk en dan zal u netjes vastgehouden worden en dan zullen ze u een prikje toedienen, Want ik begrijp dat de angst heerst dus als er een grote We zoeken daar speciale agenten voor uit, die u helemaal gerust kunnen stellen Dus het is ook niet meer nodig om bang te zijn De cijfers, daar moet ik toch even heel serieus over spreken met u, want het is ongelooofelijk zo goed als u zich heeft gedragen Zo braaf. We hadden dit niet verwacht We hadden verwacht dat de Nederlanders toch iets zouden doen maar, dat valt reuze mee dus dat is pak van mijn hart Maar toch om te voorkomen dat jullie massaal iets zouden kunnen gaan doen, blijft natuurlijk de groepsvorming verboden en zoals wel bekend is: als mensen met z’n tweeën zijn is het al een groep. Dus dat blijft gehandhaafd Verdergaand in uw huizen mag u ook niet meer bij elkaar Dus òòk getrouwde stellen: de maatregel de van 1,99 meter geldt ook in de huizen Dat was misschien tot nu toe een beetje onduidelijk we hadden ook nog niet de goede controleapparatuur maar de app is inmiddels rond. Dat is af Dus die komt eraan, we hebben ook een speciaal cameraatje dat gaat u in uw huis monteren, zodat alles door ons gecontroleerd kan worden…voor uw eigen veiligheid, want stel voor, – ik begrijp het: ja, sommige mensen hebben zo´n klein huisje dan is 1,99 meter best moeilijk daarom zetten wij camera’s neer. En als u te dicht bij elkaar komt dan wordt het geregistreerd dus dan zult u ter zijner tijd van zelf

opgepakt worden want dan is het niet te handhaven dus daar hebben we allemaal al aan gedacht, maar u krijgt eerst één waarschuwing voordat u natuurlijk meegenomen wordt dat is hoe het app apparaat gaat piepen dus uw telefoon moet u plat op de huid dragen ja ik weet dat is in tegenstelling tot wat de telefoon de mobiele companieen allemaal zeggen, namelijk dat er minstens anderhalve centimeter tussen moet zijn, maar NOOD BREEKT WETTEN: daar zijn we al helemaal mee vertrouwd want zoals u weet elke wet kan worden onderbroken door ons nu, we stellen onze eigen wetten op, nu In samenspraak… met mijn vrienden minister het jongetje en met mevrouw keizertje en met nog een paar deskundigen maar ik had het over de cijfers want ik heb kranten foto’s gezien afgelopen zaterdag en maandag over de weekenden. Maar vooral die van zaterdag was belangrijk want het waren foto’s van onze hemelvaartsdag en wat zag ik op de foto’s van 2019: dat u allemaal massaal in het zonlicht gaat zitten en dat is verboden in onze wereld nu en daarom hebben wij een cijfer systeem ingesteld dat gaat van een 0 tot een 10 en als u, u niet goed aan de regels houdt dan krijgt u 5 en daaronder wordt het alleen maar slechter dus ik wil niet meer onder de 5 hoeven geven en eigenlijk geef ik voor afgelopen hemelvaartsdag een 3 of en 2 ja ik ben heel soepel ik geef u een 3 Dus mensen houdt u eraan want dan gaan wij door met onze versoepelingen. We maken er vandaag een lekker soepje van Dus mensen zorgt dat u goede cijfers haalt We gaan ook een digitaal paspoort maken die wordt in uw arm gelaserd, zodat dat overal op straat afgelezen kan worden, want toen u in uw huizen zat hebben onze essentiële medewerkers zeer hard gewerkt om allemaal kastjes in de lantaarnpalen stoplichten te zetten…dus dat kan altijd afgelezen worden Daar krijgt u een cijfer voor. Dus als u bijvoorbeeld oversteekt maar het stoplicht staat op rood ook al is er geen auto in de buurt ook al is er niemand in de buurt eigenlijk mag u toch niet buiten zijn, maar goed, ook al is er niemand in de buurt dan heeft u toch een overtreding begaan dat wordt geregistreerd. Bij 3 overtredingen dan wordt u opgehaald en dan gaan we u naar onze (dat zijn we ook van plan) heropvoedingskampen sturen Dat worden heeele leuke kampen want daar gaat u met allemaal lotgenoten samenzitten. Er is dan ruimte en tijd voor lichamelijke arbeid, dat is goed voor uw gezondheid dus u mag….(gelach)… stop…stop…even stoppen nu (gegniffel) gaan we arbeid zal plaatsvinden in de buitenlucht dus dat is heel mooi en dan gebeurd vanaf 6 uur ‘s ochtends en dan tot ja 8 uur ‘s avonds en daarna mag uur naar we nu toe dan wordt er voor een zoetige zorg en een broodje en dan kunt u naar mekka en dat is heel gezond tussendoor zijn er mega fonds die telkens dezelfde boodschap aan u doorgeven je inkomen 9 uur 90 meter dat doen vaccin nemen en chique outfit ga de regels eigenlijk dit nu over en dat is allemaal goed voor ons oké tot waren de cijfers ik hoop dat dit helemaal duidelijk is en ik hoop dat ik alleen nog maar hele hoge cijfers van geven aan de liep afnemen want ik moet zeggen jullie hebben het fantastisch gedaan nu zijn in de huizen gebleven jullie hebben gedragen als goede schaapjes ik heb er geen woorden voor want dit niet zien aankomen en we zien alles aankomen want we hebben anders voor staan want nu is alles uit de kom oké nederlandse onderdaan u weet inmiddels wel dat we de tweede

golf en lang hebben voorbereid en dat je er aan gaan komen u weet natuurlijk nog niet precies wanneer daar zorgen wij of ja we hebben al een tweede bedrag dat is de kawasaki heel ernstig in tegenstelling tot de goal hit crafty niet de andere maar alleen de allerjongsten ons des te meer reden om heel voorzichtig te zijn en in de huizen ook de 1,99 zijn meter ten opzichte van uw kindertjes aan te houden want hij wilde niet dat de kinderen nog van een ouders houden dan moet de grote afstanden gecreëerd worden zodat ze losgeweekt kunnen worden van hun ouders daar zijn we mee bezig begrijpt u zijn al onze verantwoordelijkheden waar we allemaal over hebben moeten naar enkele dit pesten kunnen regelen zodat op anders uit elkaar kunnen trekken voor uw eigen veiligheid op wat is een veiliger dan een wereld waar niemand meer contact met elkaar kan hebben iets heel belangrijks de media rapporteert hierover en ik moet zeggen dat hebben ze goed gedaan want inderdaad de verkiezingen zullen worden uitgesteld want we zijn erg geschrokken en opvalt dan wel weer heel erg tegen tom want jullie moeten toch echt heel graag blijven en c takken ons blijven stellen want de echte peilingen hebben uitgewezen dat de grote partijen de vvd cda pvda en sp groenlinks d66 en welke nu nog meer zijn dat je allemaal gister weer zo’n krijgen in ieder geval niet meer dan vijf procent kunnen natuurlijk niet toestaan dus de verkiezingen worden zoals alles tot het oneindige uitgesteld ga daar maar alvast vanuit dan kan er alleen maar meevallen als we ons hand over ons nou ja punt strijken ja want dan kunnen we zeggen de media waren naar moet kijken dat zijn de openbare door de nederlandse overheid bekostigde staat media ik weet er is zoiets als youtube en facebook maar die passen al zelfcensuur cool toch vermijd die kanalen want dat is niet goed voor uw gezondheid vinden wij ook eigenlijk gaat u dan denken en dat willen wij gebied de privacywetgeving die is veel te streng in nederland dus we hebben allerlei bed en veranderd zoals ik ook aangekondigd en een van de wetten is dat we dus in uw huizen de cameraatjes mogen starten de app die komt er dit wordt geïmplanteerd een fax en gaat toegediend worden de privacywetgeving is dus eigenlijk de niet van raakt omdat het niet komt dat was niet goed van uw veiligheid en niet goed voor ons zullen en ik nog eens kunnen samen met zoals u en daar werken met alle keihard voor als u last heeft en niet rustig kan slapen dan moet dat melden is een meldpunt voor dan wordt u straks als eerste gevaccineerd dan heeft u zich ook geen zorgen meer te maken waarom ik nu aan het belangrijks onderwerp eigenlijk vandaag en we vragen aan de ouders van even de kamer te verlaten bij mij alleen met de kindjes laten dus de kinderen van nederland om groeten ga ik jullie even niet vertellen leuk verhaaltje voor het jullie nu te doen en wees vooral blij en vrolijk vond wat

ik zeg is heel goed van jullie en daar word ik ook heel erg blij van jullie moeten mij zien als een soort leraar want jullie kijk toch allemaal tegen jullie leraar op alleen ik ben natuurlijk veel hoger dan de leraar want ik ben de baas allerhoogste baas en ik heb natuurlijk het allerbeste met mezelf voor en ik jullie maar dat geeft niet want jullie moeten nog leren en dan kunnen jullie want net zoals ik een halo gedaald worden als jullie precies doen wat ik zeg en het is heel belangrijk want er zijn papa’s en mama’s die jij misschien niet zo goed op gelet op school vroeger en die begrijpen het niet zo goed en die houden zich niet zo goed aan de regels daar heb ik een speciaal de we vooropgesteld 911 dat zal ik nog een paar keer herhalen dan kunnen jullie naar bellen als jullie zien dat je je ouders zich ergens niet aan houden bijvoorbeeld als je een ouders elkaar toch stiekem een kusje geven mag natuurlijk niet als je ouders niet hun handjes vast moet jullie ons meteen op bellen want dan geef je ze niet echt goede voorbeeld voor u en als jullie dat doen dat hebben wij bedacht dan krijgen jullie een cadeautje een mooi grote roze zuurstok hebben klaarliggen in de pakhuis voor wilde heel nederland alle kindjes van de fossiele mooie roze zuurstok om jullie heen mag tussen cellen wat je natuurlijk het beste voor met jullie papa’s en mama’s ja als jullie bellen en je moet proberen zo vaak mogelijk relevante een regel in de weg als er drie keer gebeld wordt een 2 als je elektrieker bellen dus bedenk een natuurlijk niet zoeken maar echt echt waar zijn jullie drie keer iets hebben gezien dat jullie anders dan komen jullie ouders ophalen en dan gaan ze naar een mooi kamp je hem mogen ze lekker gezond me duidelijk aan de lichaam gezondheidsweer en dan zullen ze heel fijn vinden en voor jullie hebben we mensen geselecteerd vriend vrienden van ons opeten jullie dat het goed zijn pompjes en tantetjes tantetjes en die komen dan bij jullie even oppassen voor de tijd dat het nodig is en natuurlijk is dat een onderbouwde tijd ongeveer je ouders van nog terug willen dan zeg ik natuurlijk niet dat je weet het niet met oud kindertjes ik zal jullie nog een paar dingen vertellen er zijn een aantal woorden die u niet gebruikt mogen worden nou één van die woorden is vitamine natuurlijk zelf niet zeggen is een verbonden wordt dus als jullie je ouders over horen praten bel 911 is een ander woord dat begint met een cijfer gevolgd door een letter dit is zwaar verboden deze dat krijgen jullie bonuspunten van want die kennen als twee keer bellen natuurlijk spreekt het voor zich als je je ouders iets vertellen over het vaccin dat mogen ze ook weer doei ze mogen niet vertellen dat we bijvoorbeeld varkensbloed reset en dat er nog andere dingen in zitten dat mogen ze niet vertellen want dat maken ze met stam en dat willen wij niet want als mensen kan worden wat is misschien boos en die willen we niet want dat is dit goed voor ons dus we gaan allemaal heel goed regelen met zijn ballen ik wil jullie mogen jullie poppy’s en weer terug roepen ik zou even wachten beste nederlanders beste onderdanen we wel wezen soms zeg ik nederlanders maar nederland is niet meer best om lokale jullie weten als jullie niet aan de maatregelen houden dan is het

onvermijdelijk dat het nog veel langer gaat duren tot een chaos zou komen en dat willen we niet jullie weten ook dat als je die aan de maatregelen houders dat ze oneindig lang door zullen gaan en telkens voor zwart zullen worden en dat is precies wat we willen toch met zijn al hier in dit mooie land dat hebben we afgesproken met elkaar daar zijn niet helemaal mee eens jullie hebben mogen stellen en jullie hebben je allemaal voor gekozen dus houd u er ook aan dat het niet gebeuren dat ik nog een onvoldoende mag geven want dat vind ik eigenlijk wel maar dat ligt aan jullie soms dat niet nodig is dan gaan we vanzelf door met verzwaring van de maatregelen denk dat ik het hier vannacht bij even daarna gaat ie lekker straks naar bed met het goed gerust gevoel want u weet dat ik met hun vriendjes allemaal heel goed voor jullie regel dat ik natuurlijk niet goede het invoeren maar wel met mezelf dus als u zich aan alles houdt want slaap ik heel rustig en dan kan ik ook zelf op uw cursor gaan knabbelen straks om dat is het eens over goedenavond beste onderaan