UIUC | MY FRESHMAN EXPERIENCE AT UNIVERSITY OF ILLINOIS AT URBANA-CHAMPAIGN | TIPS & ADVICE

[Muziek] hello everyone welcome back to my channel is er ook deze and welcome back to be your zo into deze video audi kim nieuwe en bryan en mike spanje en university of illinois at urbana-champaign education iptr is crucial de heb je tips en chats die voor je komen zo heb jongerenjury je steeds untere video als een arme lieve times tim stempel om om wat haar pizza be getting bij was een video-unit toe was ook debica ziet er fris en eentje mijn is zo’n goede zoon niet watch de hal video details toonbank en messias en like a missen scherpte my channel de festival in this case art glass is usually people might niet was lijkt hij koerslijn had ik was easy was hard sommige keer you sometimes een sessie van ict corrigeren of lyon weer zo transactie die werd mono 5 maar vanaf uit de typical english kruis en verschool is een fair use the quay ze was nu bijna elk adhd oh ik hem eens hier hangt fries als je ingenieus systeem weer de setting christ our main is er het huis en want is die amber in my versier nooit albersen doe even tijd in uit het is kluis en vernielde 2w ziekenhuis is mozes tijdens d-day uw de mouw van de tijd en met video’s team hall gives the you get access great opportunity to wil stad smyrna hand wit spijt van hunter is een grey minecraft het ek hoe vaak over de mee carly carly great features exploiting uh ja maar mijn kunst een solo blijven pectorale airbackup vijzelaar de met kruis om een tapijt lijkt van hangzhou mijn troon hand jullie heeft also typical kwijten en waren freshener saveurs twee en aan politiek indexen mester er is de ene kant het wk zou bourgeoisie movie was toch niet zo werd het ook een heel mooi item price will be cause i’m ready mindy keken in de was very easy de alka bad is qua ze zeiden laten we keeping up to date dit is een online dus numbri mijn mind you have zijn miss doel belgië jort kelder van de alle semester en juni de bijbel de keeper zal hier laat ik het bij new car lease en tanken bij de rubrieken king of due date oké ik hou van auto nou dit was een serie ik denk in een hal zijn weg kwijt ow je blijft kwijt all are you was toen zijn ambacht is teacher dit was het weer in die picasa homework is online dergneau meters nooit serum zondag bij oké nou mijn discus van harder kruisjes icoon google play at heart cries de in congo up to 6 microsievert feature en haar in roep jullie nu teacher lauwers 0 zal in de toeko ik is een maar je kun je de titel a bike is’ wow zowel thuis als op de handel is bij zo’n commissie zouden you wherever i come waardoor je de gryce als trouwe van gebouw by ook restjes kip iron tekendoos basis hart van allah de fashionlovers franco nee in dat kwijt is stel u bent een gewone van jaws bio brengen bij die landen hebben parodie harder automaat een churro en uw by esprit hoor thuis waarbij de minuten kies datum angelique a greek and countless is hoor and all are people hier bouwen en dat ik deed er een dan de koude je studie in low light jullie allen van gebouw tomato ketchup reden waarom moet ik hou het alarma heeft goed figuur een kans toe stromen bij een cadeautje want ik heb de acute wie hij mexico dat vals alarm en crysis game over’ sectie creativiteit gewoon angeline simple app drive om een fifty verify dat is er you along a la de bacteriën educating nijptang van cuba presenteren wij de workshop zal de christenen en joba is oké place to go to en je niet eddorian reed hem mee en maak er weald een appje niet helpt designer beetje wattage van uw code ham week in zijn kano team ook niet tegen berkhout ze wijzer great place to go to next arise workshop eigenlijke la flèche du na use download drivers for slaap en u

kunt beginnen wanneer belang voor ieder online er en persoon en je hebt hem al die stukken aan en reser keper maar hij is een dit schelp die allah ah kijk eens aan alle mijn piek bridgedrive manier zou huilen mijn kin met going to ride workshop managers zo was een easy medium wordt de hart met je angsten je oudste jongen waren prima in ik denk boerhaave schaaltjes bij holstein nowhere en nu komen ze je een beetje je wil hebben nu thuis along if you energiek alweer aan de style my day you’ll be en bcs moet je de wezenlijk now studies en wat wij nu hebben en huizenhoge review open je ziet er een beetje pico zware pikken het elke persoon hier ooit en als er door het stap manier just know where each een beetje hij is our clients en samen harde de en is voor simpele deze me school je vrij goed niet al is die een directe call us or business koud was een harde kwesties en diep oliebollen me voor mij ein deutscher er is huizing zolang je poep emoji pm6005 staat een handjeklap en jullie er is een baby soulja boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh boy oh zo als je mij ermee naar know you might naar het noorden weer is cool school is use van afval te marcel ja het is wat dingen die je mijn ex class your eyes lie lie to me now creme fraiche manieren aan naam die werd er bij system ze alles wankelt goede minuten kotssmaak kwijt en haar twee meter at groei en ik ben hester gray’s de they were people started the stone de beste music dikkebus app die kunnen duwen der genieten jullie reistijd nou mediahype ik nou echt waar is bbq die we buiten het wordt zo je mind de puzzel comments er nu staat de gettier beste nee location en buiten koramic de beste john doughboy seizoen meer margreet heb ben ronny van fouten very ketchup uit waarna het zou hem wie heeft daar buiten bi weer en je kijkt hoe kijk je de gedenk dan 1 en 2 jacquard zo’n ventrikel whatever your pardon voor je by parking is veel meer ik ben zo normaal stuks antraciet ouders zou opnieuw bij personal air freshener aan het begin biocanna aliens gray’s lippen paus of 50 miles de hessenkar door waardoor ze live in je in mostly koeien hier freshman you will be able to stay and done my enorm scorm pull back to be a life african-american freshman stan je echt per jaar en per yard en boos norm skippy premie care but i’m all but some de downside is hij er is brief of van ending of kip is zoveel smi bioland sardes like us on facebook deze websites en zo down systeem weer and also en andere populaire sixpack inschatten stuk spek pieken 60 droom soldeer afrika with little greyjoy mij een iphone jaar in trouble zeer elk prima weer matchen je die eer hoe hoe hoe je een bikkel arno van people maar eerder door dat is een use with you bij alex een insect kapitein speedy grote altijd mijn kwesties van mijn 2e was kosten lichaam de ark with permission mijn job maar ik wil lekker is my god en als het bij mijn denk over alles de website de site a location picasso biosfeer ik hem weer en als er een dag door anneke meer is die er niet is je nou boys microsite bij uw gamepro snelheid en dat louis prima kunnen dan je kindjes cross-site bij unlike is door because it in een middel basically club is stal is primitief oogsten en integer is incisies in een middel in de donder weer echt een vak ook al die in een tweet is een ijskar bit closer corn efficiënt a highly recommend and refreshing joinen bijzonder is dat bij acute milliliter

niet people niet vragen vanuit twee alarma van dit kan phone and coordination ouders en de wil idee kan vinden wat je ons allebei accu familie alsof je niet een netwerk nummer alright houten maken effect your help and you why so many ja maar ook wat sark laten we het maar voor nemen we mee en je blijft er solide verkwikkend jongen ik eigenlijk in een merk in oudere high wycombe en dat je zo’n nacht en jazz frau antje van dus op een feestje mooie dingen en methode can help you alle landen mee zo weet je sammy organisaties die over boeken de ochtend is het alle actie was zoals junior deze en kaal het alarm people agenten die persoon epilogue oorlog van met of europa hem zien op hypo mogelijke geheel allebei jesper sangli people zing dit lied my visit and there are times when you do en dat meisje ben mike smith rust even met pijn en relationship and a highly pink floyd bestand haar hier nog je mee naar en dat best oké freshman year is een great time to explore dit de minor people maar als we de regio waaien zij had kunnen live dan people dushi te hebben we gewoon boef man or have koreanen face english yellow just be werd als een rematch en verbouw nieuws online reviews and membership de jullie device and by the light ik heb de andere persoon steaks voor halftime is marco en worker films en honeybee hart zou widget heb ook arrestatie zien wat arthur nooit en alle stoom jets ficus you guys en tik school dans in deze business online gel je business concealed ik zal die ook weer bij daarom hattem talk about our powerful migliore waarvoor je smaak kijken juist uit stadium i care ecologist at flex on other bedden met een meenemen denk is als je niet ik heb een keer de app which you with time alles er in word pikolinos engagement leuke design had dus naja vanuit new ipad hoesjes moet archaeologica stille zwaailichten my door erfelijke like you go down is een mooi in wat die dikke 10 voor die vijf meopro is een for the fog fluid and right en voor die de slide treft ook echt je kan de data die al en de credits can be you up late herfst mijn refresh measuring keer maar zowel een stick houwing troon ballonvouwen dat is wanneer bij bel lighting simpel paard is het best cliënt een cape cross the belmonts jullie namelijk weer-widget offs live sneakers zoek het haar bij die moet in het huis op de place dat je synchroon makaay selectieve schoonheid en wordt waarom moeten item you realize a sharpie nail ar ik het ook niet meer edgar pierre hermé mij zowel een iw een tijdsprofiel in elk uur live life so great time ago ieder mens moet ook op de poli alleen de waiting for this upcoming was van homecoming was een great time to wel celebrity baby olifantje nationale team in cocktail gld islam van dingen zijn muziek als door hier waar eerst archeologische site opnieuw en was erg bij een wiki wat erg lekker stumping taylor ouder die mine for the last goodbye from first zout hebben koeien voor arriva van weekend keeper mediation alkali school base bij mama supermarkt hoe we hebben dat je ze wel een beetje wat je steekvakjes school en bio weer bij iemand your mind and official zo bioloog aan het flesje wait a special een baby pensioenteam hd deze halen hoi peter warnier [Muziek] oh ik doe het bbp van parijs we summary ze wij homerische star lease back to

back to back row te houden dwdd zo in add that is why you by famous voor de special people kan gel waarom ik houd je zegt iets en al official zojuist give you my en ze kon niet cool idee van dominique repartees bijna alles en dus die jongen goede hengelo-oo is koning groups of biljoenen stress there because people will twee genies nieuwe special best lekker en van bio weer bij die was een frans antiek you het is een mooi feest en begrijpen sport in je bed show you file accounts portieken de rajun cajun school zijn belang als je talk about bij jouw stam in de van sport en fashion kanten of presley jazz donker basketbal hou van ik ook te horen dat je no scholen in de categorie zoals bij waarbij vrouwen great time jij bent er voor games en de greys die doel hardstyle ie zo 0,2 bouw is bedchair in wil sneakers you might have some free to use it was there were was een bal en als de loopband des hester gray choose to the story nl maar hij zit de ark is een beetje werkzaam weeral tussen mario keer bestuur en kamperfoelie workout moet je de great goede un op ieper body is zeker notenbalk as you why has great concert alles even op de koop toe afrikaanse bij [Muziek] r maal 1 we did a great opportunity te draaien de grange bij nakida persoon die eigenlijk over free maken zet er een arme beest als in mijn tuin en fly en dus een music en wie denk je als artiest our country house en hiermee heb ik hebreeuws de nieuwe cyprus is aan although she cried ik kan haar na doodslaan counter raad eens waar wijk 14 dames is toch niks mijn zus zo een jonge deftige greep van pinxten domme kip is het andere vak bottom ook tyrone show houses a team with great place to go aan vermeer avond uit met een been a ik die cursus voor afrika amerikanen bezwaar aan wanneer je te coachen in the most crucial hel speakertje race uw katten in je alleen wat je gasten en of frivool alarm af en je vrienden great game is dan dit zegt paulus rid you go to my pillow snack en hij james grime familie noomi kieboom het inbraak roger de verkozen ziel die lijkt in de houder plaatst ik doe afwijking mccarthy we maar yes how well you barking is biljartkamer het ontspoord elke den mixen de social my prima schat en richting die genie alarm people are resources moet je twilight piloot op aarde bedekt zijn oké nu is een great scoren go to but maybe you harten met methodistische in alle mogelijkheden voor tussen voor nieuwe kanaal en like onze school is typisch voor uw pensioen jouw verken mandy arrenslee we naar card set diy keer had ik van de ene kant weer als ik hem zie als u zult bij aan jou hi black out i will try to you by in stilte en pinky digiorno voor wie zijn naam was john wiley crybaby hem bless you like primo slide de best hem bij zijn mouw account great time to meet new people heb zojuist uit de nieuwe waar is ook familie en greyhound stoer te highlighten en ik een video denk je dat stomme for watching a hoop die strips en en fight for help you and your passion en neer uit leef ik uit de lade information but i still have questions kali dambulla en dan wordt van mijn beste in syrië vers manier en zijn squaten mijn channel jan aquino doen mark alle video’s te helpen guys in een jet pack so much for watching bye